Creme antirid eficiente

 • creme antirid bioLa majoritatea femeilor, dupa varsta de 25-30 de ani, indiferent de tara de origine sau de genetica, incep sa apara primele semne de imbatranire la femei. Tocmai de aceea producatorii de cosmetice scot pe piata an de an tot mai multe produse cosmetice care sunt lansate ca fiind producatoare de minuni in ceea ce priveste regenerarea pielii. Pe langa aceste produse cosmetice, producatorii lanseaza an de an si creme antirid.

  Cremele antirid

  Toata lumea se intreaba daca este adevarat faptul ca aceste creme antirid te scapa de riduri si iti regenereaza pielea. Da, acest lucru este adevarat. Cremele antirid te pot ajuta sa scapi de riduri dar asta nu se va intampla in 2-3 zile de la folosirea acesteia. Creme antirid sunt destule pe piata, una mai buna decat alta, una mai scumpa decat alta. Fiecare are proprietatile ei, fiecare are are un timp de reusita diferit fata de cealalta. Cremele antirid sunt recomandate pentru regenerarea pielii, pentru atenuarea ridurilor si pentru atenuarea cicatriciilor.

   

  Cremele antirid nu iti vor inlatura in totalitate ridurile si nici nu te vor preveni de ele, dar cu siguranta cremele antirid pot sa iti atenueze aparitia altor riduri si poate sa refaca structura dermei.

   

  Cremele antirid nu sunt recomandate pentru a fi folosite in jurul ochilor deoarece aceasta piele este extrem de subtire si de sensibila si pentru aceasta piele este recomandata o crema cu o formula speciala.

  Utilizarea cremelor antirid

  Conditiile in care se pot folosi creme antirid sunt speciale. In cazul in care stii ca ai un ten mai uscat, este recomandat ca inainte de a folosi orice crema antirid, sa folositi un demachiant antirid deoarece majoritatea produselor din Romania au o formula bogata si mai cremoaosa care are toate sansele ca mai tarziu sa usuce. Procentul ridicat de substante emoliente, tocmai pentru a elimina machiajul si a mentine pielea hidratata.

  Foloseste Cremele Antirid Bio

  Daca vrei sa folosesti o crema antirid, recomandat este sa folosesti o crema antirid bio. Acest tip de crema are o compozitie 100% naturala, aspect foarte important. Firmele care comercializeaza produse bio au certificate pentru autenticitate, aspect care denota calitatea produselor.

   

  Untul de shea este unul din produsele care a inregistrat cel mai mare grad de eficienta, multe din persoanele care l-au folosit spun ca efectul este unul vizibil. Pe langa untul de shea, o alta crema antirid este Egyptian Magic. Acesta este o crema noua pe piata din Romania, ea fiind folosit foarte mult in afara tarii. Acesta pare sa fie solutia deoarece contine 5 ingrediente de baza care nu au cum sa faca rau, anume: ulei de masline, proplis, polen, miere, laptisor de matca si ceara de albie.

   

  Este stiut faptul ca fructele si legumele sunt cele care contin cele mai multe fructe si substante nutritive. Asa cum frumusetea este naturala, tot asa ar trebuii sa fie si crema antirid pe care o folosesti

0 comentarii