DDD-Bucuresti se ingrijeste de sanatatea ta

 • dezinsectie in Bucuresti cu rol de prevenireInsectele parazite ne pot periclita sanatatea, fiind purtatoare de boli grave, transmisibile omului. Insectele- fie ca vorbim despre insecte taratoare sau insecte zburatoare- sunt peste tot in jurul nostru, ba chiar si in casele noastre, ascunse in zone greu acccesibile noua.

   

  Pentru a ne ferii de pericolul insectelor este recomandat sa apelam la serviciile specializate de dezinsectie in Bucuresti.

  Servicii de dezinsectie de specialitate

  Servicii de dezinsectie in Bucuresti ne sunt oferite de DDD-Bucuresti, firma cu experienta in domeniul DDD. DDD-Bucuresti garanteaza eficienta serviciilor de dezinsectie in Bucuresti prin utilizarea unei aparaturi de ultima generatie, impreuna cu substante puternice, care nu pot fi cumparate de o persoana fara acreditare in domeniul DDD.

   

  In esenta, dezinsectia in Bucuresti consta in actiunile de combatere sau prevenire a insectelor dintr-un anumit spatiu. O firma de specialitate ca DDD-Bucuresti intreprinde serviciul de dezinsectie in Bucuresti fara a dauna omului, mediului sau vietuitoarelor non-vizate.

   

  In cazul dezinsectie in Bucuresti cu rol de prevenire, scopul este de a crea un “scut” asupra spatiului, pentru a preintampina dezvoltarea sau stationarea insectelor in acea zona.

   

  In cazul dezinsectiei in Bucuresti cu rol de combatere, DDD-Bucuresti actioneaza pentru a eradica populatia existenta de daunatori dintr-un spatiu.

   

  Pentru o eficienta crescuta a serviciului de dezinsectie in Bucuresti, DDD-Bucuresti ne sfatuieste ca actiunea sa fie intreprinsa regulat.

   

  DDD-Bucuresti efectueaza serviciile de dezinsectie in Bucuresti prin urmatoarele metode:

  • Pulverizare
  • Ceata rece - nebulizare
  • Ceata termica- termonebulizare
  • Capcane cu feromoni
  • Amplasare de aparate electronice

   

  Apeland la serviciile de dezinsectie in Bucuresti, oferite de DDD-Bucuresti ne vom proteja sanatatea si vom scapa de disconfortul pe care il creeaza insectele daunatoare. Dezinsectia in Bucuresti impotriva insectelor taratoare ( gandaci, purici, plosnite etc) se efectueaza pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare se realizeaza incepand cu luna martie, pana in lunile octombrie-noimbrie.

   

  Alege sa traiesti intr-un mediu sanatos, alege serviciile oferite de DDD-Bucuresti.

0 comentarii