Noua gogorita pedelaca, variatiune pe o tema antica!

 • Speriati, parca, de atacurile ce vin in valuri atat din lumea politica, din cea sindicala, din presa si de la oamenii de rand, strategii baselarieni, surprinsi intr-un moment de pana de inspiratie, au reluat vechea poveste a complotului, in care toata lumea, presa, mogulii, Ponta, Antonescu, sindicatele si comisariatele isi dau mana spre a-l da jos pe Nestematul Neamului, pe Carmaciul intre Carpaci, B.T.! Nici o legatura cu cunoscuta marca de tigari bulgaresti!

   Inedit este faptul ca, traditionalilor oratori portocalii, Udrea, Cezar Preda, Fluturasul Aviar, li s-a alaturat si cunoscutul bizon de presa Ion Cristoiu, care imagineaza un scenariu demn de o minte bolnava, in care mitingul politistilor, acela care s-a lasat cu niste invitatii cam rusinoase la adresa chiriasului de la Cotroceni, nu este decat o parte a complotului mogulilor, sindicatelor, boborului, politicului, indreptat impotriva eminentului fiu al natiunii!

  Oare acestor oameni nu le-o fi rusine?! Chiar atat de prosti ii cred ei pe romani, incat sa mai inghita odata asemenea bancuri rasuflate?!  Dar, nu pot sa nu ma intreb cu oarecare teama, DACA BOBORUL CHIAR II VA CREDE?!  Ce ne facem?!

2 comentarii
 • Lui Boby 23 ii place!
 • Boby 23
  Boby 23 Nu-i mai crede nimeni, domnule Vasi. Pot sa stea si-n cap si-n.......k.,tot nu-i mai crede nimeni. Pun aceeasi placa stricata cu "mogulii",oligarhii, unii care vor sa darame (CE?), ce dr.au sa mai darame, cat este daramat to ? Am vazut astazi la televiz...  mai mult
  3 octombrie 2010
 • Vasi
  Vasi Ar fi bine sa ai dreptate! Dar, de atatea ori m-a lasat "masca" prostia de grup romaneasca, incat suflu si-n iaurt, cum se spune!
  4 octombrie 2010