Boc, merem noi acasa, manci tu pula !

 • Am vazut ca Boc are de gand sa mituiasca alegatorul, pe sistemul lui Ceusescu, care mai promitea 100 de lei la nasterea fiecarui copchil si nu stiu mai ce (pentru ca eram micut in decembrie '89) si n-am prea inteles ce manca dictatorul la ultimul miting si m-au apucat dracii aia mari si multi.

  Pai Boc ne fura noua, de ani de zile, 25% chipurile, cand in fapt ne ia cam jumate si se trezeste acum sa afirme cu o nerusinare porcesca ca ar putea sa creasca salariile si pensiile cu 5%.

  SA LE CREASCA ?!?!

  Eu personal intentionez ca in momemntul in care pica porcul asta, sa ma duc la el la usa, cu fluturasii in mana si sa ii cer inapoi toti banutii mei munciti pe care el mi i-a furat, abuziv, cu un ranjet porcesc pe mecla, de dupa cordoanele de jandarmi azvcarlind printre dinti in scarba "Uite iti iau banii ca asa vreau eu iar tu n-ai ce sa faci pentru ca o sa te snopesc cu jandarmii".

  Ei, Boc, curand, foarte curand, o sa te dam jos. Si tu vei merge acasa, la Cluj  iar acolo te vei intalni cu noi.

  Eu voi deschide o pagina pe facebook, ca sa strang cat mai multi oameni carora le-ai furat banii. DIN BUZUNARUL TAU, SA NE DAI INAPOI CE NE-AI FURAT, CANALIE !

  Toate au o limita iar tu ai depasit-o de mult.

0 comentarii