STIMATI PARLAMENTARI!

 • Maine aveti in maini solutia finala pentru Romania! Sper ca aceasta noapte sa fie un sfetnic bun,altminteri motiunea dvs va produce o bulversare extrem de paguboasa pentru natiunea noastra! Votul pentru motiune va agrava criza politica declansata de plecarea guvernului PSD cu consecinte majore:caderea cursului,bursei,investitilor,economiei,blocarea transelor de la FMI cu incapacitatea de plati in sistemul bugetar si de pensii! ...Si toate acestea suprapuse peste o criza economica grava! RESPONSABILITATEA DVS ESTE URIASA!
7 comentarii
 • koko51955
  koko51955 De unde se vede clar ca d-l Traian Basescu a tratat cu responsabilitate situatia dara.Oricare akt presedinte de stat,ar fi procedat la fel,in conditiile date.Ca sant si alte pareri,deacord,mai multe opinii sanatoase vor duce la solutii,dar nu asa cum proc...  mai mult
  24 iunie 2010
 • GB-e-Doby
  GB-e-Doby In fata unei moschei erau doi cersetori, unul evreu si unul arab. Toti credinciosii care ieseau de la slujba, il vedeau pe evreu si bineinteles marcau banu' gros si ostentativ arabului. La un moment dat, apare seicul, il vede pe evreu, i se face mila si-i spune:
  -Mai omule, du-te si cerseste in alta parte, nu iti dai seama ca aici nu ai nici o sansa?
  Pleaca evreul si se aseaza linga un pod, iar dupa citeva minute apare si arabul linga el. Se uita unul la altul si evreul i se adreseaza arabului:
  -Auzi ma Itzic, cine ne invata pe noi sa facem afaceri......  mai mult
  5 august 2010
 • GB-e-Doby
  GB-e-Doby http://comunitate.ziare.com/utilizatori/gonzagues-16640/teme-reflectie/*uie-cacatilor-zooportocalii-3536
  * = m
  9 august 2010
 • sundikos
  sundikos Câtă asemănare, întru sterilitate, cu "mesajele mobilizatoare" de la ședințele PCR! Mi-a provocat greață!
  30 ianuarie 2011