Vezi comentariul la care s-a raspuns

Vor veni pe rand. Hayssam a lucrat pentru Iliescu si Nastase. Sa vedem cum vor picheta si palatul justitiei si Bivolaru va plange iar in bratele lui Nastase.

  • n 2003, rusii ne-au oferit un miliard de metri cubi de gaze naturale, direct de la Gazprom, contra celor 93,4 tone de aur din Tezaur. Ion Iliescu si Guvernul Nastase au refuzat atunci targul, considerand ca aurul e mult mai important. Asa ca i-au trimis la negocieri cu Moscova pe teroristii Hayssam si Iskandarani, propunand un targ: rusii sa dea Tezaurul, iar Romania sa renunte definitiv la pretentii asupra Basarabiei si unor localitati din Ucraina. Daca trocul reusea, cele 93,4 tone de aur ar fi intrat nu in BNR, ci in vistieria PSD. Doar profesionalismul ofiterilor din Serviciul de Informatii Externe, ajutati la randul lor de agenti CIA, a facut ca planul diabolic al celor patru criminali (Iliescu, Hayssam, Nastase si Iskandarani) sa fie dejucat! In premiera absoluta, Exploziv-News prezinta acum filmul celei mai grave tentative de vanzare a Romaniei de catre clanul Iiliescu-Nastase.

    la Stire: Basescu cere Parlamentului sa ratifice tratatul care permite extradarea lui Hayssam
    Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Tratatului privind extradarea intre Romania si Republica Araba Siriana, precum si decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Tratatului privi...
0 comentarii