Un fost KGBist mutat la CIA si.. care acum sta in WEST precum fostul Securitate-man ORESCU si spune ce place USA sa auda :-)

  • ... vorbeste si ala gagareaza propagandistica, TOT ASA CUM ii sugea shtrimfii "Marelui Kim" cand mai era in Korea. Lasa bah vraja! :-) N-o sa le faca NIMIC. Ca parca Ceausescu le-a facut ceva c-au pierdut 2:6 cu SERBIA ACASA (la calificarile ptr 1978 din Argentina) PE GHENCEA, de singurul roman adevarat pe teren era ..UNGURUL BÖLÖNI ?? (Ca restul de romanasi erau niste mameluci dobito.chi cu portaru-n frunte care lua ...2 goluri de fiecare shut catre el --sic!). NA? Si? I-a pedepsit careva? Vor spune ca arbitrajul a fost corupt de USA si de furtzele rihatzionare si ca arbitru-i agent CIA iaca scartz. Bai intzeleg propaganda bah, ca te-apuca zapaceala cand vezi ce lacramosi sunt nord-koreenii cand pomenesc de animalul ala si de statuia lui ..... dar voi imi facetzi deja greatza cu partinirea asta stupida :-))))) Noi in WEST avem pretentzia ca NU SUNTEM CA AIA din Korea de Nord si acum... facem exact ca ei, bravo bah!

    la Stire: Pe nord-coreeni ii asteapta cariera de piatra dupa 0-7 cu Portugalia
    Un fost antrenor nord-coreean sustine ca stie cum vor fi pedepsiti jucatorii si stafful echipei asiatice in urma infrangerii rusinoase cu Portugalia, scor 0-7. Moon Ki-nam, un fost antrenor nord-coreean fugit din tara in 2004, crede ca infrangerea dras...
0 comentarii