Psihologul de la guvern mi-a spus ca trebuie sa iau o figura mai decisa…si sa nu mai vorbesc ca un ratoi cand apar la TV…a zis ca vorbesc de parca as macai…mac, mac, mac! Mac, mac, mac!

  • M-a si pus sa repet: mac, mac, mac! Si, la un moment dat, mi-a spus: STOP! Acum strigi: cucurigu-gagu! Cucurigu-gagu! Esti cocos, nu esti ratoi! Dar asa am invatat eu la cursurile speciale pentru sefii UTC…si la securitate…sa vorbesc repede, chiar daca nu spun nimic…mac, mac, mac! si mai ales cand spun minciuni…mac, mac, mac! E greu sa trec pe alt registru…A spus ca ma trece data viitoare pe caine-lup, apoi pe pantera, apoi pe leu…Eu i-am spus ca mai mult mi-ar place sa fiu HIENA! Cum rage hiena? Si mi-a spus ca trebuie sa-mi transplantez cateva coarde vocale mai groase, ca ale lui Baconschi…ca sa vorbesc ca si cum as fi iesit din pubertate… "Va multumesc acum, la sfarsit de an, MAC, MAC, MAC!, pentru rabdarea si intelepciunea de care ati dat dovada in 2010 MAC, MAC, MAC! si sunt convins ca din 2011 vom incepe sa culegem roadele masurilor dure MAC, MAC, MAC! dar corecte MAC, MAC, MAC! luate in acest an! Am uitat!...CUCURIGU-GAGU!

    la Stire: Boc: Le multumesc romanilor pentru rabdarea si intelepciunea de care au dat dovada
    Premierul Emil Boc le-a multumit romanilor, prin intermediul unui comunicat, pentru felul in care au rezistat masurilor economice dure carora au trebuit sa le faca fata. "Va multumesc acum, la sfarsit de an, pentru rabdarea si intelepciunea de care ati...
0 comentarii