Vezi comentariul la care s-a raspuns

Psihiatrul de la SPP care ma consiliaza mi-a spus ca trebuie sa iau o figura mai decisa cand apar la TV…, de barbat adevarat, de 1.55 m inaltime…si sa nu mai vorbesc ca un ratoi... a zis ca vorbesc de parca as macai…mac, mac, mac!

  • I-am spus adevarul, ca asa am invatat la UTC si in armata, la securitate, sa vorbesc repede si sacadat cand mint… Mi-a spus ca ma va invata sa rag ca un leu, sa ma admire toti bizonii votanti, dar pana atunci va trebui sa parcurg unele etape…prima etapa, sa fiu COCOS! Mi-a dat si un blue tooth sa-l tin in ureche…la intervale regulate emite un CUCURIGU! Iar eu sa iau imediat tonalitatea… Asa ca mi-am inceput discursul: Asfalt! CUCURIGU! Bec! CUCURIGU! Canalizare! CUCURIGU! Imediat dupa “canalizare” s-a stricat blue-toothul si a revenit la tonul de baza: Licitatii! MAC, MAC, MAC! Motorul principal! MAC, MAC, MAC! Februarie! MAC, MAC, MAC! ........................... MAC, MAC, MAC! MAC, MAC, MAC! MAC, MAC, MAC!

    la Stire: Emil Boc promite reforma statului roman, facuta cu parul in mana
    Premierul Emil Boc promite ca Romania va fi reformata din temelii, in 2011, iar romanii vor avea tot ce le lipseste, respectiv "asfalt, bec, canalizare", insa pentru asta Guvernul va trebui "sa stea cu parul", pentru ca altfel "nu face nimeni nimic". E...
0 comentarii