ANGELICA TABACARU said:
EU NU MA DESCURC CU ACEST SITE!??ERA MAI BINE INAINTE!NOROC CA NU MAI PREA AM TIMP SI CHEF SA MAI ORBECAI PE AICI.O ZI BUNA SI SPER SA-MI INTRE MESAJUL.
silvia_h said:
Doctorul ii dicteaza asistentei un diagnostic in latina. Pacientul, usor agitat, întreabă:
- Spuneti-mi domnule doctor, sufar de vreo boala rara?
- Da de unde! Jumatate din cimitir e plin cu cei care au avut boala Dvs!
BUNA,MIE NU PREA IMI VINE SA ZAMBESC ,CAND VAD DIN PARTEA
GUV.ATATA PROSTIE !UNDE S-AR PUTEA SESIZA UN LUCRU PARESE BANAL SI TOTUSI REAL?
AM UN COPIL CARE IN LUNA MAI A IMPLINIT 18 ANI DAR ESTE LA SCOALA IN CL.XII-A,DE ATUNCI NU A MAI PRIMIT ALOCATIA,TOTI NASCUTII IN 1992 DE ALTFEL SUNT IN ACEASTA SITUATIE. CUM ?ACESTI BANI RAMAN STATULUI ?AR FI CAZUL SA SE IA ATITUDINE CA SUNTEM IN LUNA NOIEMBRIE?
marga said:
BUNA,MIE NU PREA IMI VINE SA ZAMBESC ,CAND VAD DIN PARTEA
GUV.ATATA PROSTIE !UNDE S-AR PUTEA SESIZA UN LUCRU PARESE BANAL SI TOTUSI REAL?
AM UN COPIL CARE IN LUNA MAI A IMPLINIT 18 ANI DAR ESTE LA SCOALA IN CL.XII-A,DE ATUNCI NU A MAI PRIMIT ALOCATIA,TOTI NASCUTII IN 1992 DE ALTFEL SUNT IN ACEASTA SITUATIE. CUM ?ACESTI BANI RAMAN STATULUI ?AR FI CAZUL SA SE IA ATITUDINE CA SUNTEM IN LUNA NOIEMBRIE?
miluca007 said:
Serioja apare cu un ochi vinat la lucru. Colegii il intreaba ce a patit.
- Ieri am fost la sedinta de sindicat. Natasa, care a stat in fata mea s-a ridicat la cuvint. Am observat ca i s-a prins fusta in fund, iar eu i-am scos-o. S-a intors si mi-a trintit o laba peste ochi, de am crezut ca s-a prabusit cladirea pe mine.
Peste doua saptaminit Serioja apare si mai vinat la ochi.
- Dar acum ce ai patit? - il intreaba colegii.
- Iar am fost la sedinta de sindicat, si Natasa a stat iar in fata mea si iarasi a luat cuvintul. Fusta iar i s-a prins in fund. Nicolai a observat si i-a scos-o. Eu am stiut ca nu-i place, si i-am bagat-o inapoi...