Fuuny quotes:
The only reason people get lost in thought is because it's unfamiliar territory.
The road to success is always under construction.
When I die, I want to go peacefully like my Grandfather did, in his sleep -- not screaming, like the passengers in his car.
Everyone has photographic memory; some just don't have the film.
Everybody wants to go to heaven; but nobody wants to die.
http://ro.english-attack.com
HLUKOSYJRTJHWRETGAWETGWa
Pericol pentru politicieni-Câțiva politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate.Pe un drum de țară, mașina se izbeste de un copac și accidentu-i gata.Aflat în trecere, un țăran cu frica lui Dumnezeu îi adună, îi îngroapă pe loc și își vede de treaba.După un timp, se observă lipsa politicienilor.Anchetă, reconstituire, interogatorii, în cele din urmă ajung și la țăran.Anchetatorul îl întreabă pe țăran:
-Când ai sosit la locul accidentului mai era vreunul în viață?
-Unii dintre ei ziceau că sunt, dar poți să-i crezi pe aștia?!
Băsescu se duce la medic cu a sa hernie
Băse’: Domnu’ doctor mă cam deranjează hernia!
Doctoru’: Ați ridicat ceva?!?
Băse’: Da! Prețurile!
Doctoru’: Și mai ce ?
Băse’: Și taxele !
Doctoru’: Aoleu, Nu trebuie să mai faceți nici un fel de efort fizic și
în mod cert nu mai aveți voie să ridicați nimic!
Băse’: Păcat, chiar când vroiam să ridic și salariile !!
Intalnirea cu o Femeie Cum decurge o intalnire cu femei din diferite colturi ale lumii? FEMEIA DIN EUROPA Prima intalnire: O saruti de noapte buna. A doua intalnire: Reusesti sa te arunci asupra ei si se lasa cu mozoleala. A treia intalnire: Faceti sex, dar numai cand vrea ea si asta numai in pozitia misionarului. FEMEIA DIN IRLANDA Prima intalnire: Va imbatati amandoi ca porcii si faceti sex. A doua intalnire: Va imbatati amandoi ca porcii si faceti sex. Aniversarea de 20 de ani: Va imbatati amandoi ca porcii si faceti sex. FEMEIA DIN ITALIA Prima intalnire: O duci la teatru si la un restaurant scump. A doua intalnire: Ii intalnesti parintii iar mama ei pregateste spaghete cu chiftelute. A cincea aniversare: Deja aveti 5 copii si urati gandul de a mai face sex impreuna. A sasea aniversare: Iti gasesti o amanta. FEMEIA DIN CHINA Prima intalnire: O duci la un restaurant scump si nimic nu se intampla. A doua intalnire: O duci la un restaurant scump. Nimic nu se intampla. A treia intalnire: Nici nu aveti o a treia intalnire ca deja realizezi ca nu se va intampla nimic. FEMEIA DIN INDIA Prima intalnire: Ii intalnesti parintii. A doua intalnire: Stabilirea nuntii. A treia intalnire: Noaptea nuntii. FEMEIA MULATRA Prima intalnire: O duci la un restaurant cu adevarat scump. A doua intalnire: O duci pe ea si pe prietenele ei la un restaurant cu adevarat scump. A treia intalnire: Ii platesti chiria. A zecea intalnire: Este insarcinata cu altcineva FEMEIA DIN MEXIC Prima intalnire: O duci la un restaurant scump, va imbatati cu Tequila si faceti sex pe bancheta din spate a masinii. A doua intalnire: Este insarcinata. A treia intalnire: Ea se muta la tine. Peste o saptamana mama ei, tatal ei, cele doua surori ale ei, fratele ei, toti copii lor, bunica ei, iubitul surorii ei si cei trei copii ai lui se muta la tine si supravietuiesc cu fasole si orez tot restul vietii tale, in casa ta care era frumoasa si confortabila dar care acuma arata ca o casa de plasament. FEMEIA EVREICA Prima intalnire: Trebuie sa-ti cheltui toti banii ca sa o impresionezi. A doua intalnire: Iei un imprumut ca sa-ti pastezi imaginea. A treia intalnire: Tu esti falit, ea gaseste pe cineva mai bogat. FEMEIA DIN ARABIA Prima intalnire: Mama, tata, frati, surori, verisori, matusi, unchi, prieteni si intreaga comunitate araba afla de intalnire. A doua intalnire: Tipul este mort. Nu exista a treia intalnire!!!
TARGOVISTEANU a spus:
Eu m-am surprins zambind in dimineata asta , cand apa de cafea fierbea , iar in cutia de cafea nu mai aveam nimic. Asta da inceput promitator al unei zile . Pana una alta fug sa iau un pachet de cafea!
haha, eu am ramas astazi fara zahar...am indulcit-o cu mierea copilului!
Un batranel si un pusti joaca golf. Pustiul ajunge in incurcatura deoarece intre mingea lui si gaura era un brad imens. Se tot gandea cum sa treaca mingea dincolo. Batranelul vine langa el si-i spune: "Cand eram de varsta ta, am jucat aici si am ajuns chiar in situatia asta. Am trecut mingea fara probleme peste brad". Pustiul se gandeste "Ce naibba, oi fi eu mai frraier?" Loveste mingea cu putere sa treaca peste brad. Mingea se loveste de brad si vine inapoi. Batranul se scarpina la ceafa si ii spune: "Vad ca nu te-ai prins. Cand eram de varsta ta, bradul acesta nu avea decat un metru in inaltime".