Aseara am primit o poza pe telefon infatisand o masina marca Ford din Florida apartinand unui baiat roman si avea numar de inregistrare P..A MEA . Cred ca nu va dura mult si va aparea si la televiziunile din Romania , eu am vrut sa va spun in premiera acest lucru , sa nu mai spunem ca romanii nu sunt inventivi , ce parere aveti ?
erie said:
Aseara am primit o poza pe telefon infatisand o masina marca Ford din Florida apartinand unui baiat roman si avea numar de inregistrare P..A MEA . Cred ca nu va dura mult si va aparea si la televiziunile din Romania , eu am vrut sa va spun in premiera acest lucru , sa nu mai spunem ca romanii nu sunt inventivi , ce parere aveti ?
TARGOVISTEANU said:
Cum vad eu, inventivitatea natiei noastre nu are limite, numai ca ,,a astuia" nu ne face cinste sub nici o forma. Si banuim noi ce caracter ascunde un astfel de gest: de tot r.ahatu".
Sa fie sanatos si sa-l fereasca domnul de accidete.... altfel va pune un nou numar: IMPOTENT ............
ioana1 said:
"la impotent nu cred ca percuteaza nimeni, dar o tipa pe un motor cu insemnele " vagin disponibil " ei ?
Daria si Lucian, aplicand terapia prin zambet in spitalele bucurestene. Ajuta-i si tu, redirectionand 2% din impozitul pe veniturile realizate in 2010!
http://www.youtube.co/watch?v=Q6lmPLxRxH8&feature=mfu_in_order&list=UL