ECCE HOMO !!!!
Actualul sef al Senatului ,Crin Antonescu ,parlamentar de 22 de ani ,este:
1.) Campion "en titre" la initiative legislative ,adica NICI UNA = ZERO BARAT
2.) Campion ABSOLUT la absente parlamentare = ZERO BARAT
3.) Intrat pe usa din dos a Parlamentului,de pe locul 3 , VOTAT DE 9000 de electori ,intr-un colegiu penelist ,dintr-un sector cu primar penelist. = ZERO BARAT
4.) ADEVARATUL BETIV AL NATIE...circula pe internet ,o poza de-a lui Càcàrau ,la un miting,unde pe scena ,e omul nostru BEAT MANGA ,cu fata buhaita de bautura si adormita ,descheiat la slitul de la pantaloni si ud = ZERO BARAT
5.) REPETENTUL NATIEI,ajuns prin Lovitura de stat Presedinte Interimar .
ASTA E ARLECRINO = ZERO BARAT
Fara suparare dar astea sunt lucruri pe care le stim de mult. Eu chiar am scris de mult un comentariu cu trimitere la Doua poloboace de Alecu Donici. Iar d-l Cartarescu a lansat la adresa lui Crin Antonescu expresia bidon gol.Problema de fond e insa ca avem de-a face cu o marioneta. (ca multi alti politicieni impinsi in fata). O zi buna !
Sile Sile Sile a spus:
Fara suparare dar astea sunt lucruri pe care le stim de mult. Eu chiar am scris de mult un comentariu cu trimitere la Doua poloboace de Alecu Donici. Iar d-l Cartarescu a lansat la adresa lui Crin Antonescu expresia bidon gol.Problema de fond e insa ca avem de-a face cu o marioneta. (ca multi alti politicieni impinsi in fata). O zi buna !
sigur ca se stiu ,dar trebuie reamintite ca lumea uita .....)))))))))))))))
Sa stim si noi cine sta in spatele marionetei Adormescu !
Pe vremea cand Adormescu era minstrul sportului , a dat lui McMonis strandul tineretului de langa Kiseleff - Casin .
Acolo s-a tinut in 1999 mare sedinta cu toti smekerii din Bucuresti ca sa ajunga Erbasu primar , isi impartisera mafiotii capitala toata .
Erbasu nu a ajuns primar si l-au decedat .
Cine o sa moara daca USL nu ia guvernarea !??
Ia sa observam .
Calcul interesant pe ziare.com astazi:Valentin78 Rank user: x5 29.11.2012, 12:28 Pozitie rezervata Romania nu va mai avea premier USL!! USL=100% din care PSD + UNPR=50% si PNL+PC=50% Asa s-au unit la tribunal. Iata ce scrie in Constitutia Romaniei ARTICOLUL 85 (1) Presedintele Romaniei desemnează un candidat pentru functia de prim-ministru si numeste Guvernul pe baza votului de incredere acordat de Parlament. ARTICOLUL 103 (1) Presedintele Romaniei desemnează un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultării PARTIDULUI care are majoritatea absolută in Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a PARTIDELOR reprezentate in Parlament." USL este cumva partid si noi nu stim? Basescu le-a spus sa se cunune la tribunal si nu sa-si imparta voturile astfel: PSD + UNPR=50% din USL iar PeNaL + PC=50% tot din USL. Presedintele in toamna conform CONSTITUTIEI nu va fi obligat sa numeasca premier de la USL!!!!!!! " Daca acest calcul este real, dupa alegeri indiferent de rezultat va fi macel in USL.