Motto: NecompletatStatisticiInformatii personale
|
![]() |
Data postarii: 27.08.2014 11:38
Pai se pare ca situatia e clara, "ei" stiu cine l-a doborat, dar nu "bate" deloc cu versiunea pe care mass-media "oficila" a incercat s-o impuna timp de trei saptamani de la doborarea avionului. Din cauza asta e liniste de mormant acum in jurul cazului. Inchipuiti-va ce mai vuiet, ce mai freamat ar ...(afiseaza tot comentariul)fi fost daca era asa cum ziceau ei la inceput.(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 19.05.2014 15:05
Stimata dra/dna Diana, daca ar fi vorba de "40.000 de trupe" rusesti, asa cum scrieti dvs. in articol, cu siguranta ca situatia ar fi fost tare albastra nu numai pt. Ucraina, ci pentru toata Europa. Si dvs, ca si multi alti jurnalisti romani, traduceti gresit cuvantul "troupes" din engleaza, care in...(afiseaza tot comentariul) romana inseamna soldati, militari individuali, nicidecum "trupe", care are sensul de unitati militare. Probabil ca elanul razboinic din presa noastra e de vina, plus ca, folosind atat de mult engleza, unii ziaristi incep sa cam piarda sensul cuvintelor in romana ...(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 14.05.2014 14:18
kott spune " in cazul unui razboi conventional 1 sau doua (nu zic Germania+Franta+ Marea Britanie) state mari europene, matura cu rusii pana la Urali." E foarte posibil, teoretic, numai ca asta nu se va intampla. Cel putin in contextul actual. Interesele Rusiei si a acelor state europene sunt atat d...(afiseaza tot comentariul)e intrepatrunse, incat o astfel de confruntare este doar teoretica, in situatia data. Ucraina e o piata de desfacere promitatoare de mari profituri, pentru asta e dorita in UE, dar nu atat cat pot fi pierderile din ruperea relatiilor cu Rusia, nemaivorbind de situatia unui razboi. Iar de noi, ce sa mai vorbim. Conducatorii nostri se pare ca au lipsit la lectia de diplomatie, poate ar fi bine sa ia notite de la diplomatii marilor puteri eurpoene si ai SUA, care folosesc un cu totul alt ton cand transmit mesaje Rusiei, nu glumele de carciuma si amenintarile mai mult sau mai putzin voalate cu "ridicarea avioanelor". Sa fiti siguri ca, in caz de conflict direct intre noi si rusi, conflict genereat de vreo actiune (cum a fost blocarea survolului) sau declaratie belicoasa a lui Base/Ponta, nu ne va apara nimeni. Asa este, Rusia poate are o armata mai slaba decat a 1+2+3 state europene, dar, oriucum, mai puternica decat a noastra. Asta trebuie sa fie grija noastra. Si inca ceva, chinezii au un proverb, pe care politicienii nostri nu cred sa-l stie: "cand dormi in pat cu un elefant, ai mare grija cand se intoarce pe partea celalalta"...(revenire la forma initiala)
|
Parerea mea
- comentariu la
Iresponsabilii comandanti supremi ai Romaniei
|
|
![]() |
Data postarii: 13.05.2014 11:15
Zice autorul : "Iar cand te afli in vecinatatea unei Rusii aflata in plina expansiune, inclusiv sau mai ales teritoriala, sa o provoci intr-o asemenea maniera este cam cea mai mare prostie diplomatica pe care o poti face. Parerea mea. " Si a mea.
Se vede ca autorul cunoaste proverbul chinezesc care...(afiseaza tot comentariul) spune ca "atunci cand dormi in pat cu un elefant, trebuie sa ai mare grija cand se intoarce pe partea cealalta".
Numai ca bravii nostri conducatori nu-l stiu si dau cu mucii-n fasole, zgandarind ursul, asa, din distractie, sa vada poporul ce tari sunt ei, cu speranta ca leul cel mare si vreun tigru o sa ne sara-n ajutor daca namila vine peste noi. Ceea ce, din pacate nu se va intampla.(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 15.04.2014 10:01
Am fost anul trecut in Grecia, dupa o pauza de cativa ani. Stiam ca acolo regula este ca nu primesti bon fiscal nici la restaurante, la pensiuni, magazine, etc. Se pare ca legea cea noua a avut efect, intr-o saptamana s-a intamplat ca la un singur restaurant sa nu primesc bon fiscal, iar preturile a...(afiseaza tot comentariul)celui restaurant nu erau mai mici decat ale celorlalte. Am primit, fara sa cer, chiar si de la magazine mici, nu vorbesc aici de vanzatorii de obiecte artizanat. Deci functioneaza. Nu stiu daca chiar m-as ridica fara sa platesc daca nu primesc bon, dar merita incercat si la noi.(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 27.01.2014 11:25
De data asta nu i-au mai chemat la ordine la ambasada, se duc reprezentantii ambasadei la CSM. Sa fie asta un mic pas inainte catre recapatarea suveranitatii institutiilor statului roman? Suntem de rasul lumii ...
|
![]() |
Data postarii: 27.01.2014 09:11
Ideea cum ca ministrului olandez, si nu numai, ii pasa de situatia statul de drept in Romania, este o poveste, stiindu-se ca statele se ghideaza in politica internationala dupa interese, si nu dupa principii. Probabil doreste o discutie "asupra modului in care poate fi dinamizata relatia bilaterala"...(afiseaza tot comentariul), de exemplu despre controlul asupra portului Constanta, la paritate cu sustinerea admiterii in Schengen a Romaniei, cerinta care se pare ca l-a infuriat pe Basescu, cand cu razboiul bulbilor, de care aminteati mai sus ...(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 12.12.2013 16:18
Una-i una, alta-i alta. E drept ca parlamentarii au facut o mare tampenie marti, as spune chiar hotie, dar, tehnic vorbind, ambasadorii mai sus amintiti au incalcat uzantele diplomatice, are dreptate Corlatean. Daca aveau ceva de spus, transmiteau MAE, nu faceau coada la parlament sa discute cu "ale...(afiseaza tot comentariul)sii". Daca nu intelegem lucrul asta, ne meritam soarta. Romania inca este stat suveran si independent, cel putin aparentele trebuie salvate.(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 06.12.2013 23:21
Se pare ca, de la o vreme, unele institutii "independente" de pe la noi nu sunt chiar asa de independente pe cat vor sa para, nu credeti ? Si inca ceva: o sa mai auzim de Horia Georgescu, poate chiar la prezidentiale, se vede ca e pe cai mari, e "frecventabil" ...
|
![]() |
Data postarii: 18.11.2013 11:08
Taranul roman avea simtul valorii pamantului, el avea o vorba, anume ca pamantul si casa nu se vand, se lasa mostenire. Liberalizarea vanzarii de teren agricol cetatenilor straini este o greseala strategica, istorica, pe care o va face Romania, greseala care va pune in pericol insasi existenta ei ca...(afiseaza tot comentariul) stat. Astfel va fi pierdut controlul unei resurse extrem de imnportanta, printre ultimele care ne-au mai ramas, avand in vedere ca resursele subsolului sunt deja vandute/concesionate, resursa umana de calitate a luat drumul strainatatii, resurse financiare si de capital nu exista. Dupa ce tara a fost dezindustrializata, singura speranta mai ramasese agricultura. Cum e posibil ca celelalte tari din Europa de Est sa interzica (Ungaria), sau macar sa amane vanzarea de terenuri chiar pana in 2020, iar Romania sa fie singura care nu face nimic sa pastreze terenul arabil? Daca o buna parte din teren intra in proprietatea unor persoane straine, va fi o mare problema pt. Romania asigurarea hranei populatiei, avand in vedere ca urmatoarea criza mondiala va fi una a alimentelor de baza. Romanii vor fi nevoiti sa cumpere alimente din tara lor la pretul pietei internationale, pret din ce in ce mai mare, datorita cererii in crestere exponentiala. Conducerea tarii este una incompetenta, fara curaj si fara viziune, singurul ei scop este sa aiba o imagine buna in fata marilor puteri, neasumandu-si nici o raspundere pentru greselile strategice pe care le comite. Asa cum acel stat din Orientul Mijlociu incearca sa achizitioneze 2 mil hectare la noi, asa si statul roman trebuie sa faca tot ce e posibil pentru a asigura securitatea alimentara a cetatenilor sai, pt. a impiedica vanzarea terenurilor agricole, inclusiv prin achizitionarea in mod preferential de terenuri de la cei care vor sa vanda. Romanii trebuie sa iasa in strada nu numai impotriva "proiectului" Rosia Montana si impotriva fracturarii hidraulice, ci si impotriva liberalizarii vanzarii terenurilor agricole.(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 24.10.2013 15:08
Romania are rezerve de petrol si gaze pe care au pus ochii si pe care vor sa puna mana marile corporatii. Este de inteles ca statul roman sa se ASOCIEZE cu astfel de corporatii pentru extragerea hidrocarburilor, cu impartirea productiei, nicidecum in sistem de redevente, valabil in coloniile bananie...(afiseaza tot comentariul)re, in care statului ii revin 3% - 6% ! Romania are specialisti in petrol si gaze, are si o companie de stat, Romgaz care are posibilitatea faca explorari si exploatari. Sa nu uitam ca acum zeci de ani firme romanesti instalau si deserveau sonde nu numai la noi ci si in tarile din orientul mijlociu bogate in resurse. inteleg ca marile corporatii sunt interesate, dar exploatarea trebuie facuta neaparat prin ASOCIERE, nicidecum prin sistem de redevente de 3%. Credeti ca tarile arabe mai erau acum bogate daca acceptau cedarea a 97% din petrolul extras firmelor si ele primeau 3%, asa cum vom primi noi? Fiti siguri ca nu, doar ca arabii au stiut sa-si negocieze resursele, noi le dam gratis, nu-i asa, sa nu cumva sa speriem "investitorii straini"! Investitorii sunt bineveniti daca vin sa facem afaceri win-win, nu sa ne ia de fraieri si sa puna mana pe resurse moca. Iar partea cu \'independenta energetica\' e o mare abureala, gazul il vom cumpara tot la pretul pietei de la corporatii (vezi pretul comb. Petrom), in plus ne vor lasa cu panza freatica si cu aerul contaminate. Vorba cuiva, sa nu ajungem sa dam la animale apa minerala ! Pe de alta parte, cine poate verifica ce substante introduce fracturarea hidr. in sol? Nu cumva vor putea injecta niscaiva deseuri toxice sau radioactive? Cine ii va verifica? Agentiile de mediu? Nu, merci, m-au cam convins cum tin la sanatatea noastra, cu o mana de dolari se rezolva!(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 14.10.2013 15:58
Apreciem faptul ca ati introdus clauza cu "locurile de munca". Numai ca nu e suficient. Dar, ca sa ne aratati ca intr-adevar vreti sa faceti treaba serioasa in Romania, si nu veniti doar sa dati un tun, dupa care sa ne lasati cu lacul de cianura, va propunem sa mai introduceti una : anume ca accepta...(afiseaza tot comentariul)ti inversarea procentelor din contract, asa ca voi veti avea 6% din extractie si statul roman 94% redeventa, cum e si normal, ca doar aurul e al nostru, in plus, se inverseaza si cotele de participatie in asociere, voi 25% iar statul roman 75%. Noi credem ca si asa e bine, sigur nu iesiti in pierdere! Introduceti si clauzele astea si mai vorbim ...(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 11.10.2013 09:25
Liberalizarea pietei funciare a fost unul dintre cele mai nenorocite angajamente pe care puteau sa le ia politicienii romani in negocierile de aderare la UE, iar efectele acestei decizii nu vor intarzia sa apara. Active industriale nu prea mai avem, resurse de capital financiar la fel, resursa umana...(afiseaza tot comentariul) (specialistii) e imprastiata prin toata lumea, resursele de petrol sunt date, ca si mare parte din cele de gaze, cele de aur, argint si alte metale rare au fost si ele instrainate, asa ca pamantul ramasese ultima resursa pe care inca o puteam folosi asa incat sa redevenim macar o tara agricola, daca una industrializata nu mai avem voie. Da, vor spune unii, dar, la schimb, ne putem plimba liberi prin Europa! De fapt nu chiar asa liberi, ca in spatiul Schengen nu ne vor accepta curand, ce i-a interesat au obtinut deja de la noi ...(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 08.10.2013 11:44
Gura pacatosului adevar graieste! Daca spune asta tocmai cel care a cedat extractia petrolului, inseamna ca i-a venit mintea la cap! Lasand bascalia la o parte, nationalizarea exploatarii resurselor, in special a petrolului, sau macar cresterea semnificativa a redeventelor (catre 70-80%), nu e o ide...(afiseaza tot comentariul)e rea pentru un stat care se imprumuta pentru pensii si salarii bugetare, care nu are bani sa-si plateasca medicii si profesorii. Ideea trebuie luata in considerare de catre guvern, mai ales ca in 2014 expira contractul de concesiune cu OMV-Petrom. Sa vedem daca Ponta & Co au curajul si vointa s-o faca.(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 07.10.2013 14:22
Stimate @Constant, spuneati ca "Independenta este obtinuta nu numai din exploatarea unei resurse proprii, ci prin faptul ca nu mai sintem tributari Gazprom si rusilor" . Eu, si nu numai eu cred, inteleg prin sintagma "Independenta Energetica" situatia in care nu mai sunt dependent de NIMENI dpdv ene...(afiseaza tot comentariul)rgetic, cand imi asigur necesarul de gaz din resurse PROPRII. Am putea obtine asta, dupa cum spuneam, daca am extrage noi, printr-o companie de stat sau mixta, acele gaze. Ori, in cazul in care Chevron se va ocupa ge gazul nostru, Romania va deveni dependenta atat de gazul rusesc, cat si de cel al lui Chevron, asa ca va fi o "dubla dependenta", nicidecum o INDEPENDENTA. Ce garantie am eu, simplu cetatean al unei tari care nu e in stare sa negocieze un contract de extractie resurse in favoarea ei, ca cei doi furnizori de gaz nu se vor intelege intre ei si ne vor vinde gazul (fie rusesc, fie ex-"al nostru") cam cu acelasi pret, nu mult diferit de cel la care cumparam acum de la rusi? Avem cel mai bun exemplu piata de combustibili, pe care Petrom ne vinde benzina din petrolul scos din Romania (cu un cost f. mic), la pretul pietei europene, desi sunt 5-6 companii pe piata si desi exista un "consiliu al concurentei" care, teoretic, ar trebui sa previna intelegerea dintre furnizori. Faptul ca nu vom mai fi dependenti doar de rusi, ci si de Chevron, pe mine, simplu cetatean, nu ma "incalzeste" cu nimic la iarna cand voi scoate tot atatia bani din buzunar... Inca ceva, noi nu ne comparam cu celelate tari europene dpdv al dependentei de gazul rusesc, avand in vedere ca suntem pe locul doi sau trei ca si productie de gaze, acoperind din resurse proprii cca 75% din necesar. Asa ca "Independenta Energetica" ramane o simpla tema de "comunicare", care se va dovedi, ca multe altele, total falsa, dar atunci va fi deja prea tarziu. Sa auzim de bine.(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 07.10.2013 12:42
Tocmai cautam pe cineva care sa ne explice si noua, simpli muritori, cum poti sa devii independent energetic cand cineva iti extrage resursa (gazul) si apoi ti-o vinde la pretul pietei. Prin contract, Chevron devine proprietar al gazului extras, platind o redeventa simbolica, de tara bananiera, de 3...(afiseaza tot comentariul) sau 3.5% statului roman. Asta e tot cu ce ne alegem, pe langa ape contaminate, seisme si alte bucurii. Apoi, compania poate vinde gazul oricui, si, daca suntem cuminti si facem frumos, ne vinde si noua, la pretul pietei desigur (vezi Petrom), ca de-aia-i corporatie, sa maximizeze profitul! Nu ne da chiar la 400$/mc, sa zicem, cum il luam de la vecini, ci cu 399. Deci, unde-i "Independenta energetica" pe care o vom obtine? De unde rezulta relansarea industriei petro-chimice datorita gazelor "ieftine", alta tema de campanie de "comunicare", scrie undeva ca Chevron se obliga sa ne dea gaze ieftine ? In situatia in care gazele s-ar fi extras de catre Romgaz sau alta companie, in care statul sa aiba participatie majoritara, puteam vorbi de independenta, si de gaz ieftin, dar in cazul de fata unii iau foloasele (gazele), altii raman cu ponoasele (ape contaminate, seisme, etc). Deci, ne pueti explica de unde reiese ca "Exploatarea gazelor de sist este o sursa de independenta certa"?(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 07.10.2013 12:26
Campania de "comunicare" dusa de politicieni si de specialistii interesati, se bazeaza in principal pe "Independenta energetica" pe care o vom obtine dupa ce Chevron ne va extrage gazele de sist, fara sa ni se explice si noua, simpli muritori, cum poti sa devii independent energetic cand cineva iti ...(afiseaza tot comentariul)extrage resursa (gazul) si apoi ti-o vinde la pretul pietei. Prin contract, Chevron devine proprietar al gazului extras, platind o redeventa simbolica, de tara bananiera, de 3 sau 3.5% statului roman. Asta e tot cu ce ne alegem, pe langa ape contaminate, seisme si alte bucurii. Apoi, compania poate vinde gazul oricui, si, daca suntem cuminti si facem frumos, ne vinde si noua, la pretul pietei desigur (vezi Petrom), ca de-aia-i corporatie, sa faca maximizeze profitul! Nu ne da chiar la 400$/mc, sa zicem, cum il luam de la vecini, ci cu 399. Deci, unde-i "Independenta energetica" pe care o vom obtine? De unde rezulta relansarea industriei petro-chimice datorita gazelor "ieftine", scrie undeva ca Chevron se obliga sa ne dea gaze moca ? In situatia in care gazele s-ar fi extras de catre Romgaz sau alta companie, in care statul sa aiba participatie majoritara, puteam vorbi de independenta, si de gaz ieftin, dar in cazul de fata unii iau foloasele (gazele), altii raman cu ponoasele (ape contaminate, seisme, etc) ...(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 30.05.2013 22:31
Ca sa fim rigurosi, sa spunem ca ultimul val de privatizari au fost angajate de Basescu cu semnatura lui Boc, la incheierea ultimului acord cu FMI, acord de care nu aveam nevoie : oltchim, cfr marfa, posta, tarom, hidroelectrica, nuclearelectrica, transelectrica, romgaz, transgaz, etc. au fost angaj...(afiseaza tot comentariul)ate de Basescu si sunt puse in aplicare de Ponta, continuator neabatut al politicii acestuia. asa ca baietii nu se vor lasa atata timp cat va mai fi piatra pe piatra in tara asta. cine ne garanteaza ca privatizarile astea nu se vor lasa tot cu inchidere si taiere la fier vechi ? vezi siderurgia - taiata de mechel, combinatul de utilaj greu Cluj, doljchim craiova, arpechim pitesti, savinesti, aro campulung, tepro iasi, si alte cateva sute efectiv rase de pe fata pamantului ...(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 30.05.2013 16:36
nu numai Oltchimul, ci intreaga industrie, economie, scopul fiind de a face loc corporatiilor prietene pe piata romaneasca. Urmeaza resursele si energia, dupa care putem sa inchidem. nimic nu este intamplator, pana si directorii care au falimentat companiile de stat (pretext pentru vanzarea lor) au ...(afiseaza tot comentariul)avut rolul lor bine stabilit in toata povestea asta, altfel fiti siguri ca ar fi gemut puscariile de ex-manageri de la stat.(revenire la forma initiala)
|
![]() |
Data postarii: 23.05.2013 09:54
Poate se gasesc investitori care sa revitalizeze si multe alte branduri romanesti renumite timp de cateva zeci de ani, nu numai in tara, care insa au disparut misterios in ultimii zece ani. Imi vine in minte una din sutele de marci romanesti disparute, si anume autoturismele de teren ARO Campulung, ...(afiseaza tot comentariul)din care s-au produs peste 380.000 de vehicule, vandute in 110 tari. Firma a fost privatizata "cu succes" in 2003, a fost vanduta de statul roman unui "investitor american" cu 180.000 de dolari, cam cat un apartament, care a avut grija ca in doi ani s-o inchida si, ati ghicit, sa vanda utilajele la fier vechi. Cine stie, poate s-o gasi un investitor roman sufletist care sa repuna marca ARO acolo unde ii este locul, prin relansarea productiei. Bineinteles ca ideea mea tine de fictiune, dar e bine sa ne amintim cateodata ca, nu demult, chiar existam si noi pe harta.(revenire la forma initiala)
|
MH17
Postat 27 august 2014
Pai se pare ca situatia e clara, "ei" stiu cine l-a doborat, dar nu "bate" deloc cu versiunea pe care mass-media "oficila" a incercat s-o impuna timp de trei saptamani de la doborarea avionului. Din cauza asta e liniste de mormant acum in jurul cazului. Inchipuiti-va ce mai vuiet, ce mai freamat ar ...
la Stire: Angajatii Malaysia Airlines se tem sa mai zboare - multi au demisionat
Aproape 200 de membri ai personalului de cabina de la Malaysia Airlines au demisionat, in urma celor doua tragedii in care au fost implicate aeronavele MH17 si MH370. In prezent, personalul de cabina numara 3.000 de membri, a spus Abdul Malek Ariff, re...
40.000 de trupe ?
Postat 19 mai 2014
Stimata dra/dna Diana, daca ar fi vorba de "40.000 de trupe" rusesti, asa cum scrieti dvs. in articol, cu siguranta ca situatia ar fi fost tare albastra nu numai pt. Ucraina, ci pentru toata Europa. Si dvs, ca si multi alti jurnalisti romani, traduceti gresit cuvantul "troupes" din engleaza, care in...
la Stire: Putin vrea pace cu Ucraina? Rusia face un important pas inapoi
Presedintele rus Vladimir Putin le-a ordonat trupelor militare aflate in apropiere de granita cu Ucraina sa se intoarca la bazele lor permanente, au anuntat, luni, oficialii de la Kremlin. Miscarea sugereaza intentia lui Vladimir Putin de a rezolva cri...
precizari pentru "profesionisti"
Postat 14 mai 2014
kott spune " in cazul unui razboi conventional 1 sau doua (nu zic Germania+Franta+ Marea Britanie) state mari europene, matura cu rusii pana la Urali." E foarte posibil, teoretic, numai ca asta nu se va intampla. Cel putin in contextul actual. Interesele Rusiei si a acelor state europene sunt atat d...
la Stire: Mesajul SUA, dupa ce Romania l-a blocat pe Rogozin
Insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a apreciat ca este incurajator pentru SUA, tara care a impus sanctiuni Rusiei, sa vada ca astfel de sanctiuni au un impact, dupa ce autoritatile nu au permis vicepremierului rus Dmitri ...
Parerea mea
Postat 13 mai 2014
Zice autorul : "Iar cand te afli in vecinatatea unei Rusii aflata in plina expansiune, inclusiv sau mai ales teritoriala, sa o provoci intr-o asemenea maniera este cam cea mai mare prostie diplomatica pe care o poti face. Parerea mea. " Si a mea. Se vede ca autorul cunoaste proverbul chinezesc care...
la Stire: Iresponsabilii comandanti supremi ai Romaniei
In caz ca nu ati aflat de la premier, Romania are doi comandanti supremi. Pe presedintele Basescu, iar atunci cand acesta este ocupat cu diverse lucruri, cum ar fi o campanie electorala imorala, daca nu chiar neconstitutionala, pe prim-ministrul Ponta. Pr...
In Grecia functioneaza
Postat 15 aprilie 2014
Am fost anul trecut in Grecia, dupa o pauza de cativa ani. Stiam ca acolo regula este ca nu primesti bon fiscal nici la restaurante, la pensiuni, magazine, etc. Se pare ca legea cea noua a avut efect, intr-o saptamana s-a intamplat ca la un singur restaurant sa nu primesc bon fiscal, iar preturile a...
la Stire: Tu ai pleca din restaurant fara sa platesti, daca nu ti se da bon? Sondaj Ziare.com
Printre alte masuri menite sa redreseze turismul romanesc, reprezentantii patronatelor din aceasta industrie propun ca, atat timp cat nu primesc bon fiscal, clientii restaurantelor si barurilor sa poata pleca fara sa plateasca. "In acest fel, personalu...